hatyai !

hello! assalamualaikum! serious lama tak update dengan korang kan. hmm. mungkin korang pon tak buka nana punya blog yang buruk ni. alahai dah macam apa. sedih :\ rasa nak campak campak je! btw nana sihat. eh tak tanya pon. ok how about you pula? sihat? ok. ahaaaaaa holidays macam mana?! ok kah? nana no bad lah. boleh lah. kali ni cuti ikut company walid. so macam tak berapa nak selesa. tapii asyik bangat deh!
muka aku ~.~

ok nvm. jangan tengok lama lama gambar atas ni. nana eh KAMI pergi HATYAI ~ POMM POMMM! erk. sangat gila. lol jangan cakap hatyai itu China. nanti nana sepak bontot hang baru tau. Thailand ok Thailand. takde naik flight pon lah. naik bas jee. co chweet aite? tapi biasalah. lama gila duduk dalam bas. naik kebas segala galanya! faham faham je k. ayoyoyo. rasa nak joget poco poco sudah.

next nana dah sampai sana memang full gila dekat imigresen. mat bangla, nepal, indon semua adaa. rasa tersepit di tengah tengah lautan. hahahaha. buat muka selamba nenek je lah cek pi beratur dekat sana. perkara biasa kene melayan si 'Alif dalalawisy tu. dah lah ramai orang! dia pula main macam budak budak. erk k memang budak budak. haha.


first tu makanan dia perghhh. tapi Mengapa dan Kenapa?! aku tak selera. alahai. rasa nak uwekk balik jee. tapi ayam dia tu memang urmh! ~ sedapppppppppppp. nanti pergi sana jangan lupa makan benda alah ni. oh ya nana lupa lah nama restaurant tu. kalau sekali makan lauk dia 8 jenis. gempak kan kan. gemok jadi. hehe. 

sorry and sorrryyyyyyyyyyyyyyy sangat sangat! sebab tak banyak yang nana boleh cerita. hee nana tak ingat. tapi ok lah dekat sana. mari lah layan gambar and video cek :)


video


merasa ice cream pulut :*

mari mari mari ~ haha

video

kalau mahu jodoh sila lah pelok mermaid tu! hihi gataiiii ~



pengangkutan mereka. sama je dekat indon sana. serupa. tapi dekat thailand nampak macam selamat sikit. hihihihihihiih ;)


harap hang semua sabar dengan kegedikan kami semua. hahahaha!

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! yum yum! xoxo :*