hidup seseorang bukan lah sempurnaassalamualaikum . hi guys :) saya nak tanya , pernah korang brfikir kenapa bila kita happy , mesti ada saja yg mencelah perasaan kita . smcam sedih , marah . ye , jujo saya hari ni happy sangat sebab dapat kluar . dpat bebas dari rumah yg gelap nih . saya kat luar tu , happy sangat . tk terkata . saya suka sangat .. mungkin sebab kat luar sane saya tk marah2 . saya tk sedih2 . kan ? kan best saya dapat stay je kat luar sana . tenang sikit

saya bahagia dkurnia family yg macam ni . oke saya hidup senang , apa yg saya impikan . saya akan dapat . saya tk perlu susah kan diri saya nk cari duit . nk makan . semua tu semua depan mata saya . saya boleh melancong kat mana2 tempat yang indah . saya mmpunyai parents yg baik hati . yang sayang kan saya . tp saya tk pernah fikir saya betul2 sempurna . saya tk mahu tu semua*jujo . saya mahu kan family yg bebas dari pergaduhan .

kenapa semua tu ada ? mulut manusia memang tk pernah berlapik kan ? haha k saya pon macam tu juge . sakitt lah sangat-sangat-sangat hati ni bila dengar dia cakap ! nak je saya maki-maki . tp saya dah malas , penat nk gaduh2 . saya nk TENANG ! dan saya tknak mula kan prgaduhan apa-apa lagi . cuba lah faham FAMILY . . cuba suruh family saya menjerit , smpai ke china boleh dengar . haha suara sorang2 tk boleyy cover . sakit telinga saya bila mereka berdebat == / jangan pernah fkir best jadi saya :)